Patrick Schreurs - Grote Baan 293 - 9120 Melsele-Beveren - +32 475 750 300
BEDRIJF
STOCK
OLDTIMERS
RACE
CONTACT
 
 
 

NIEUWS

Racefotogalerij Patrick Schreurs

     


600km Spa: Opnieuw podiumplaats voor MExT Racing Team

autosport.be

Afgelopen weekend werd in het kader van de 600 km of Spa de vijfde en voorlaatste manche verreden van het Belgian Racing Car Championship. Zoals we reeds melding maakten in onze voorbeschouwing moest Koen Wauters verstek geven door een gescheurde discus of tussenwervelschijf in de onderrug. Team owner Lieven Goegebuer liet de keuze aan Koen om zelf een vervanger te zoeken en diens voorkeur ging uit naar zijn vriend en ervaren Patrick Schreurs. Ondanks het feit dat Kris het betreurde dat hij niet met Koen kon rijden, was het toch een blij weerzien met Patrick Schreurs waarmee hij destijds onderweg was bij AD Sport en KRK Racing..

Lees verder..


600 km Spa: Patrick Schreurs vervangt Koen Wauters bij MExT Racing

autosport.be

Volgend weekend wordt in het kader van de 600 km of Spa de vijfde en voorlaatste manche verreden van het Belgian Racing Car Championship of kortweg BRCC. Het is geweten dat Koen momenteel sukkelt met de rug. Een gescheurde discus of tussenwervelschijf in de onderrug is de boosdoener waardoor de Clouseau-frontman niet aan de aftrap komt in Spa. Iets wat Koen zelf ten zeerste betreurt maar racen is momenteel uit ten boze. Tijdens zijn revalidatie wordt hij bijgestaan door kinesist Lieven Maesschalk en in Spa wordt hij op de MExT Racing Porsche vervangen door Patrick Schreurs.

Lees verder..


Jong ontmoet... minder jong

racinglife.nl

André Lotterer, fabrieksrijder bij Audi Sport, neemt af en toe wel eens deel aan de wedstrijden voor historics, ingericht door BRAVO. Dat was ook dit weekend het geval, en samen met teammaatje Patrick Schreurs poseerde Lotterer voor de lens van Peter Grijmans. Jong en minder jong, want je kan van Patrick Schreurs niet zeggen dat hij niet meer jong is. Hij telt net als André Lotterer amper 32 lentes, maar heeft wel 23 jaar meer levenservaring!.

Lees verder..


AD Sport/KRK Racing stelt Vipers voor in Versuz

Uitgegeven door Gregory Eyckmans 31 maart 2008

HASSELT - In discotheek Versuz in Hasselt stond vanavond de voorstelling van de Dodge Vipers van AD Sport op het programma. De Clouseau broers, Koen en Kris Wauters, gaan niet samen rijden dit jaar maar tegen elkaar. Zo zal Kris Wauters samen met Raf Vanthoor de Viper met startnummer 8 delen, terwijl Koen Wauters aankomend seizoen samen met Patrick Schreurs op de andere Viper met het nummer 9 gaat racen.

Lees verder..


Hattrick voor Harry Steegmans en Patrick Schreurs

Belcar Last Race 2007

Harry Steegmans en Patrick Schreurs lukten vorig weekend tijdens de Belcar Last Race een zuivere hattrick in Divisie 3 van de Mediagroep Van Dyck Belcar. Daarenboven werd het duo samen met Albert Vanierschot en Eric Bruynoghe in de AD Sport Porsche biturbo nog eens tweede algemeen tijdens de 24 Hours of Zolder.

Lees verder..Tweede overwinning op rij voor Harry Steegmans & AD Sport

Belcar Endurance Cup 29-30/09/2007

Harry Steegmans en Patrick Schreurs hebben een druk weekend achter de rug. Met de Porsche 996 in de Belcar Endurance Cup werden ze vijfde algemeen na een dertiende chrono tijdens de trainingen. Gezien het beperkte vermogen van de motor is dit een mooie uitslag.

Lees verder..Schitterende tweede plaats voor AD Sport

20 Hours of Zolder 08-09/09/2007

De Porsche biturbo van AD Sport zat in de rol van underdog en heeft die perfect gespeeld. Het kwartet Steegmans/Schreurs/Bruynoghe/Vanierschot parkeerde na een slopende 24 Hours of Zolder de wagen op het podium met een schitterende tweede plaats.

Lees verder..